Långa fransar, kort hår och suddiga bilder …

Igår kväll var det Mello, något som varken intresserar mig eller engagerar mig vilket jag tror beror på att jag inte är född i landet och därför inte uppvuxen med denna tävling som för många är en anledning att umgås och även och kanske framförallt för att den är utspridd på flera helger vilket jag tycker gör att intresset och spänningen svalnar.

Var dock lite nyfiken att höra hur ovanlig jag är som inte tittar då varken min dotter eller hennes kompisar tittar heller så ställde den där omröstningsfråga på min insta direkt och blev rätt så förvånad att bland de som svarade så var det 60% som inte tittade.

IMG_8945

Suddig bild då jag tog denna selfie på kvällen men redan igår hade jag börjat även plocka bort mina extensions. Förstår inte varför jag bara ä l s k a r att dra av de när det typ bara är en vecka kvar tills jag skall sätta in nya. Kan bara inte låta bli!!! Känner du också igen dig i detta? Har nog bara 10 kvar typ …

På fredag skall jag sätta in nya men tror faktiskt att jag snart är redo att vara utan för håret har faktiskt vuxit tack vore en kombination av att håret inte längre bleks lika blont, bra extensions som inte sliter lika hårt på håret och självklart även bra hårprodukter (tips kommer snart)

Idag har varit en sådan där typisk Castellari söndag som först dock började med att åka till Dalsjöfors för att fylla på fransarna hos duktiga Sarah och det var 4 veckor sedan jag åkte dit senast så de har hållit riktigt bra.

Just nu tittar jag på ”De omisstänkta” på Tv4 play där man får följa utredarnas jobb för att hitta de mördare som har gjort sig skyldiga till just mord och inte helt oväntat (läser ju trots allt rättspsykologi) så är det vanligaste att offret kände gärningsmannen.

Processed with VSCO with a5 preset

Nu skall jag nog titta på ytterligare ett avsnitt med kort hår och långa fransar …

Min sköna V ringad tisha är från One Teaspoon, heter Sailor Tre och finns HÄR för 499:-

85736B13-A4E3-48EE-849B-76931EF67D9D-4175-00000584033F0D22

Molly har redan rullat ihop sig på mina ben, nöjd med att jag kommer att ligga stilla i åtminstone en timma …

4
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Michela CastellariMariaUlrika Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Ulrika
Guest
Ulrika

Får jag fråga vad du har för färg på väggen? Snyggt!!

Maria
Guest

Vad skönt tatuering på armen du har :) Är det enda?