Att klä vår lilla fluffiga gran …

Nicole och jag har skrattat så att tårarna rann för vi hade nog kunnat köpa en större Julgran trots allt . Liten och väldigt fluffig och ser inte riktigt ut som alla de andra granarna som jag ser på Instagram =) Å andra sidan är den söt och lite unik så alldeles perfekt <3

Hur svårt kan det vara att sätta en Julslinga på den? Tycker bara att det ser lite sådär konstigt ut efter våra försök? Skall nog googla på om det finns någon känd eller hemlig ”tricks” för detta för just nu är vi inte riktigt nöjda med hur det blev trots vårt glatta humör och Julmusik i bakgrunden.

Imorgon skall jag hämta upp lite mer pynt och fixa den där ljusslinga som inte vill lägga sig efter önskemål.

IMG_4593

IMG_4592

IMG_4595

IMG_4588

IMG_4584

IMG_4586

Vi skall kanske ställa upp på Årets Julgran? Nicole tror att vi vore rätt så chanslösa men vänta att vi blir klara =)

Molly har redan börjat titta med suspekt på allt pynt så lär nog inte bli förvånad om några ligger på golvet imorgon bitti…

Nu skall jag lyssna på lite Julmusik och längta till de där hemmagjorda tortellini som min syster skall ta med sig till Jul medan jag skall läsa den lååååånga önskelistan som min dotter har skrivit. Märkligt att hon är så organiserad när det gäller vissa saker =)

IMG_4574 2

Ha en trevlig kväll <3

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Michela CastellariNettan Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Nettan
Guest
Nettan

Hej

Skoj att klä granen, kan du inte visa hela granen? Ja sätta in slinga kan ta sin tid, när vi har satt in ljusslingan, tar vi ett steg bakåt o kollar hur de ser ut, sen flyttar vi på vissa ljus så kan vi hålla på haha

Lycka till och de blir säkert jätte bra
Kram