Bältet, den ultimata accessoaren …

Något jag personligen använder ofta till mina jeans är ett snyggt bälte.

De är som ett läckert smycke som sätter sitt prägel på den allra enklaste outfiten och en accessoar som du kan ha år efter år och därför ingen onödig trendig shopping som du tröttnar på säsongen efter.

Själv äger jag 4 bälten där favoriten är Hermés bältet i svart & brunt som du kan vända beroende på vilken av färgerna som passar bäst för dagen.  Den är enkel, elegant, inte för stor, inte för liten men bara sådär alldeles perfekt <3

På bilden nedan till gråa Hudson Jeans.

IMG_0298-980x980

På bilden nedan till svarta denim från One Teaspoon och till svarta golden heels från Af Klingberg.

IMG_5665-980x980

Förra veckan beställde jag ett nytt, den här gången från Gucci. Den är något bredare och större (fick en smalare i svart från min syster i Julklapp för några år sedan <3) , lite kaxigare och coolare och i ett fantastiskt brunt nyans som jag bara fastnade för då tycker att brunt läder är så vackert.

Idag levererades den <3

IMG_1553

IMG_1555 (1)

Den kommer att vara så snygg till den vita skjortan som jag väntar från Sixty Days och till denim.

Självklart finns bälte för betydligt billigare priser som är riktigt snygga så använd de du har eller köp ett efter plånbok men hoppa inte över denna accessoar som lyfter även den allra enklaste klädseln.

3
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
adidas iniki runnerMichela CastellariKnut Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Knut
Guest
Knut

Tycker Hermes bältet är snyggast :-)

adidas iniki runner
Guest

I must show thanks to the writer just for bailing me out of this particular setting. Just after checking through the world-wide-web and finding basics which were not helpful, I thought my entire life was done. Existing without the approaches to the issues you have sorted out all through your report is a crucial case, as well as the kind that could have in a negative way damaged my entire career if I had not noticed your blog post. The natural talent and kindness in taking care of a lot of things was excellent. I’m not sure what I would’ve… Read more »