Att fundera lite … till …

Lite morgonjäkt för att hinna med att packa beställningarna från Midsommarhelgen för du har väl inte missat att vi har vår MÄRKESREA hos oss där du bland allt annat kan köpa Superga skor i klassisk model (med lägre sula) för 399:- och med högre för 499:-? Hur bra är inte det nu när sommarvärmen skall inta Sverige inom ett par dagar?

Hann dock med en kaffe med min väninna Tania under vilken jag blev lite uppdaterad av vad som händer i vår lilla småstad och det var inte lite måste jag säga …  Själv hade jag också lite nyheter men Tania kallar mig för ”Teflon panna” då jag glömmer alltid bort skvaller så även om jag egentligen hade hört något så kom jag inte ihåg det =)

(Skön denim skjorta från Gestuz i rean för 799:- HÄR, snäll i storlek)

Processed with VSCO with a5 preset

Min dotter fixade lite mina lockar igår och åter igen, hon är grym på detta men hon har även kommit med kritiken att jag är för mörk, nästan åt det röda i håret så nu har jag bokat tid för att bli lite blondare igen, lyssnar på min tonåring som säger klart och tydligt vad hon tycker <3

Imorgon skall jag sätta mig och skriva en CV för man vet aldrig i livet. Dags att forma framtiden och inte bara hänga efter den =) vilket jag bara har gjort i hoppet att … men ibland får man helt enkelt  själv eller med lite hjälp av andra skapa  de där förändringarna som hjärnan och hjärtat kräver för att må bra <3

Solen lyser utanför dörren och jag önskar dig en underbar tisdag …

 

 

5
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
JockeMichela Castellari Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jocke
Guest
Jocke

Alltid lika vacker. Vad vill ju jobba med då istället för de du gör nu? Känns som de ör hel rätt för dej med mode o kläder. Krama

Jocke
Guest
Jocke

Okay vad skulle de kunna vara som du vill göra då? Aktivera hjärnan haha. Mode kan du ju fortfarande ha som en hobby liksom. Du är ju väldigt driven så kör på bara. Kramis

Jocke
Guest
Jocke

Ja tråkigt att du skulle drabbas av bygget utanför. Inte lätt att vara små företagare i detta land. Gäller verkligen ha något unikt. Men du är en kämpe. Tror du kommer lyckas med vad du än sätter tänderna i.