Dagens bästa nyhet …

Jag har en väldigt glad dotter idag kan jag lova för hon fick ett meddelande från min syster i Italien att hon och pojkvännen kommer hit 3 dagar för att närvara på hennes konfirmation vilket gjorde Nicole väldigt väldigt glad.

IMG_8154

Jag är minst lika glad för att få hit min syster i några dagar men även för den känslan Nicole nog känner över att vara viktig och prioriterad då moster åker från Italien för hennes skull <3

Det kallar jag för att bli boostad med kärlek <3

Kommentarer

  1. säger

    Готовые гарнитуры для детской комнаты представляют собой универсальный уголок, в котором есть буквально все необходимое для полноценного развития ребенка, подробнее об этом читайте на сайте teletap.org

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>