Den där snygga Jennifer …

Vad skönt att få åtminstone ett par saker fixade idag på den där listan som har en benägenhet att bli längre och längre. Vissa saker väntar jag med att ta itu med då de känns lite tråkiga medan andra kan jag inte göra då jag saknar de där verktygen för att kunna antingen ta mig dit eller hämta hem.

Jag gillar när det är enkelt … helt enkelt =)

I förra inlägget visade jag Jennifer pullover från danska Gestuz i blått men då den även finns i en snygg off white nyans så måste jag självklart visa även den.

Så enkel och så snygg, gillade den direkt för den kan du även ha till en elegant byxa och ett klassiskt skärp (helst från Hermés) eller så till jeans som jag har på bild.

Att förnya garderoben med användbara plagg är ju trots allt det viktigaste för vardagen är den vi lever i varje dag men några sporadiska utstickare då och då.

Av båda färgerna har vi 2/S, 1/M och 1/L av och du hittar den HÄR  (pris: 1099:-) under namnet Jennifer Pullover.

Vill du se flera bilder på den i blått se föregående inlägg.

img_0685

img_0688

Jeansen är som i förra inlägg Please Classic Stoccolma <3

Nu skall jag titta runt på lite inredning för inom några dagar skall jag sälja mina guldiga stolar då det är nu dags för mig att byta till det  matsalsbord och stolar som jag velat ha sedan jag flyttade.

Ha därför utkik här i bloggen för en liten bloppis kommer inom några dagar <3

Nu skall jag ta mig det där badet jag tar varje kväll med lite av den goda oljan från Body Shop (skall kolla vad den heter) som jag tycker så mycket om.

Apropå olja och bad minns jag med ett skratt när min väninna Linda och jag tog våra tjejer till Gotland för en vecka semester. Vi hyrde en fantastisk mysig lägenhet och så skulle de bada. När de kom ut till oss var de glansiga och luktade väldigt konstigt. Då hade de badat i rapsolja!!! De halkade och så hade Nicole även gjort en inpackning i håret med samma olja. De fick tvätta sig några gånger innan den där odören och oljan hade försvunnit från kroppen …

Lova mig därför att aldrig testa för det blir helt enkelt inte så bra =)

 

 

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Michela CastellariNettan Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Nettan
Guest
Nettan

Hej

Vad skoj att du ska köpa nytt hemmet, spännande att få se sen, du har cool och snygg inredning. Jag minns att du skrev att ev börja läsa/plugga igen, eller om du skrev kanske…ska du börja läsa igen?
Lycka till i så fall
Kram