När en tisha kanske är ett önsketänkande =)

Är du också den som vaknar tidigt oavsett om det är en söndag eller inte?

Kanske är det så att vi som är hundägare har en inre klocka som gör att vi vaknar, går upp för att rasta vår fyrbenta vän som måste annars hålla sig till promenaden så  personligen kan jag aldrig riktigt koppla av förrän Knut har fått sin morgonrunda oavsett hur slö han må vara på morgonkvisten.

Söndag idag och idag är jag verkligen glad över denna sköna lediga dag.

Vid lunch skall jag träffa två fantastiska unga tjejer för att fota och ta om vissa bilder till webshopen och för att planera någon liten event. Jag tycker att unga tjejer är så företagsamma och så otroligt duktiga på bland annat sociala medier där de marknadsför sina sidor genom helt fantastiska bilder så tänkte boka in mig på någon privatkurs hos de för att lära mig det jag verkligen inte kan.

Som tur är har vi vädret med oss idag (om det inte växlar snabbt till något annat) för ljuset är självklart väldigt viktigt i sådana här sammanhang när man bara har ett systemkamera och inte en fotostudio att tillgå men just enkelheten tycker jag är ibland det som lockar mest för då kan man relatera sig in i den istället. Vissa gillar vita bakgrund, andra mer industriella, vissa tycker att alla bilder skall vara eniga, andra inte, vissa gillar uppstylade bilder, andra föredrar den där mer naturliga looken. Det är helt enkelt svårt att själv bestämma sig men hade jag haft möjligheten till det hade jag velat ha modeller i tre olika generationer på varje klädesplag för den där igenkänningsfaktor då våra kunder är just i varierande åldrar.

Det är intressant det där och så går man oftast på det man själv gillar och tror på samtidigt som det är alltid viktigt att lyssna och se hur andra gör som lyckas i denna svåra bransch som förknippas med en dos av ytlighet men som även präglas av en del psykologi då marknadsföring handlar just om det.

Nu skall jag ta på mig något annat än mjukisbyxor (vi skall bland annat fota det nya från Juicy Couture vars tillfälliga bilder finns redan nu i webshopen) och så skall jag packa lite ordrar innan Karolina & Matilda kommer för dagens fotning för lavendettaclothing.se <3

Avslutar med ett kort på min mor i den läckra t-shirt med mycket glimten i ögat som vi sålde mängder av men som de har slutat tillverka för tillfället. Lovar att nya tishor från Happiness kommer att beställas. Mamma är i Italien så avståndet gör att jag vågar lägga ut den här härliga bilden på hennes favorit tisha för visst skall man bjuda på sig själv i livet?

DSC_00081-670x1005

Kram <3

4
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Michela CastellariÅsa JohanssonMia Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Mia
Guest
Mia

Underbar bild, man blir på bra humör när man ser den. Alltid roligt med oväntade klädval.

Åsa Johansson
Guest
Åsa Johansson

Vilken härlig bild och så vacker din Mor är. :)