Mot centralstationen …

Om min väninna Linda städade upp mitt kontor för sisådär 5-6 veckor sedan så ser det nu ut som om en orkan har varit där. Hoppas Linda att du inte läser detta inlägg och om du gör så var det städat i några veckor iaf. =)

Var i butiken kl. 8.30-9 idag för att packa upp första sändningen från höstens Valerie kollektion, kolla att varor och storlekar stämde överens med fraktsedeln, prismärkte och tog fram en storlek av varje.

Lovar att allt tar sin lilla tid samtidigt som jag innan dess packade ordrar och helt plötsligt efter den där hamburgaren från MD (inga pommes dock =) som var nästan oundviklig idag så var klockan 14 och mötte upp Karolina och Matilda för en kopp kaffe då det regnade just då och en stund mys, planering och prat var bättre än att försöka fota under regnet.

Visar lite kort imorgon för nu sitter jag på tåget med otvättat hår på väg mot Varberg för att där hoppa i en varm pool, duscha och göra en hårinpackning (välbehövlig)

Självklart är Knut med för min lilla sambo är min trogna följeslagare …

IMG_7958

Och så fick även jag bli fotad idag på väg till stationen då en stund tidigare hade vi fotat samma mysiga velour dress från Juicy Couture till webshopen  på unga och snygga Matilda <3

Överdelen är inte lika taight som de mer klassiska om du undrar och undrar du inte fick du reda på detta ändå =)

Denna är lite sportigare och mer som en bomber jacka i modellen dock alltid i velour som de gärna får vara.

IMG_7960

Från ösregn till strålande sol och vårjackan packades ner i min nya weekendsbag som jag kommer att använda flitigt efter att ha längtat efter den i några år <3

IMG_7977

En take away kaffe för att göra resan lite trevligare (inte druckit någon latte på över en månad!) och så lämnar jag småstaden i några timmar för jag har verkligen jobbat hela helgen så behöver komma ifrån lite …

Har en benägenhet att alltid hamna på jobbet så bättre att lämna staden för att inte riskera att vara där hela kvällen =)

Är det söndag, man känner sig lite sliten och i behov av bad och hårtvättning så finns det inget bättre än att dra på sig mjukisdressarna från Juicy, alla som har haft de vet att de håller färgen i flera flera år och enligt mig det bästa köpet du kan unna dig då dessa används ofta.

Dela priset kontra antalet gånger du använder de så tror jag att de kommer att vara en av de smartaste och mer ekonomiska köpen du har gjort och detta säger jag då jag utgör mig inte för att vara någon professor i ekonomi så kan dra mina egna slutsatser med mig som referensram =)

IMG_7976

Önskar dig nu en trevlig söndag kväll och se hur läcker överdelen är på baksidan för om man som mig gillar guld så är man i himmelriket <3

IMG_7968

Knut & jag önskar er en trevlig söndag kväll <3

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of