Promenad, andar och militär grönt …

Min väninna Linda har bott hos Nicole och mig den här helgen.

Denna söndag morgon efter att jag hade gått ut med Knut satt jag på kaffe till oss och så satt vi länge med var sin kopp och bara pratade i soffan. Mysiga stunder med insikter och skratt men även av vissa sorg man tvingas gå igenom som påverkar ens liv för alltid.

Vid lunch åkte hon till sina föräldrar medan Nicole och jag tog en promenad i solvädret för även om lite kyligt så bjuder vår småstad på fantastiskt väder.

Tänk att om exakt en vecka vid den här tiden sitter jag på flyget mot Bangkok där jag skall tillbringa 4-5 dagar för att sedan åka till en strand med turkosblått vatten.

Nicole skall istället åka med sin pappa med familj till Sälen några dagar och blev lite förvånad när hon berättade att hon har varit hos mig i 7 helger i rad. Jag har inte ens tänkt på det så naturligt känns det och lika jobbigt är det så klart att åka iväg och veta att vi inte ses på 2 veckor. Kan säga att det har hänt kanske 5-6 ggr på 10 år att vi har varit ifrån varandra så länge …

Här är min lilla famiglia <3

IMG_0107

Nicole har fått för sig att hon skall lyfta Knut varje gång vi möter en annan hund då hon är rädd att den skall gå till attack mot honom … Söt hon är men frågade om hon tänker lyfta upp en dag sitt barn varje gång hon möter några andra barn? Hon skrattade åt liknelsen och lät Knut få gå själv trots att hon inte lämnade den andra hunden med blicken ifall att …

Hon vill så gärna ha en pomeranian till eller en chihuahua medan jag skulle kunna tänka mig att ha en katt … Förstår dock den där önskan om att ha sin egen hund nu när hon är i den åldern hon är då jag hade samma önskan då…

IMG_0104

Vår lille pälsboll är snart 9 år och det är otroligt att det var just 9 år sedan jag tog flyget för att hämta honom <3

IMG_0096

IMG_0098

IMG_0100

Det lilla lustiga med Knut sedan vi flyttade till den nya lägenheten är att han ofta tittar mot köket trots att vi sitter i soffan. Det är precis som att han ser något och Gunilla och Lotta som designer märket Fira berättade att han kanske ser någon ”passage” mot det andliga? Kan det vara så? Har du någon erfarenhet av något liknande? Rätt så intressant. Trodde nog mest att andar och vissa energien fanns och levde kvar i gamla hus och inte i ett nybygge som detta är men varför inte?

En liten puss till vår lille kille som ser det vi inte själv ser …

IMG_0099

Brukar dock vara lite känslig själv och personligen har jag inte känt något alls men det behöver inte betyda att Knut inte ser eller upplever något … eller så kan hans beteende bero på annat men det är lite märkligt att han tittar mot något som i våra ögon inte syns…

Den sköna kortärmade skjortan på bild kommer från vårt nya märke Oneteaspoon och nedan ser du den på min väninna Linda som provade den i butiken och som själv blev lite kär i den …

IMG_2289

Skjortan finner du HÄR för 1299:-  och det är många som verkligen gillar militär grönt …

Apropå militär grönt så kom i fredags även våra vårjackor från vårt nya märke Blauer. Det är ett märke som har alltid tillverkat jackorna för den amerikanska polisen och en av mina favoritjackor var faktiskt från Blauer. Köpte den för kanske 10-12 år sedan och den var i en ljuvlig guldig nyans … Glömde den en dag på en flygplats men som tur är hade jag iaf. använt den i 8 år … När jag fick möjligheten att köpa in märket var det för mig givet att välja ut några. Märket är rätt stort även i Italien då jag såg många gå runt i deras vinterjackor och så även min syster som hade en ljuvlig lång sådan från märket.

Då jag gillar och uppskattar det som inte säljs överallt så är Blauer en av vårens nya brand.

Jeansen är DESSA denim från italienska Sexy Woman Jeans  som du finner på halva priset och skorna är från Superga, med både några i vår märkesrea och nyheter.

IMG_0081

IMG_0074

IMG_0085

Nicole tycker att jag är lite lik Chandler i serien ”Friends” då jag kan inte öppna munnen utan att försöka med blandad resultat vara rolig =) Hahaha!

Nu är vi dock hemma igen och det är söndagsmys som gäller med så få ”måsten” som möjligt på schemat =)

Önskar dig en mysig fortsättning på denna söndag <3

4
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Michela CastellariPetraIngela Persson Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Ingela Persson
Guest
Ingela Persson

Lika mysig till er <3

Petra
Guest
Petra

Fina bilder på dig och din lilla familj. Sista bilden på dig helt underbar!:-)…Jag blev väldigt förtjust i den gröna skjortan från Oneteaspoon och tänkte höra hur den är i storlek. Jag brukar stå mellan L och XL beroende på modell. Hur är strl M i denna? Ha en fortsatt fin kväll. Hälsning fr Helsingborg.