Att behandla ytliga blodkärl …

I torsdags när jag var på Klinik Villastan för att göra min sista Dermapen behandling och då passade jag även på att visa för Ann-louise mina ytliga blodkärl på benen.

Har nämligen rätt så många på både framsidan och baksidan, några säkert efter lilla mamma då dessa är så klart ärftliga =(

Då Ann-Louise kände sig säker på att de är lätta att få bort så fick hon så klart spruta in ett medel som täpper till de kärl man vill bli av med. När flödet i kärlen upphör så förtvinar kärlet och försvinner.

Trodde nämligen att sådant var jag bara tvungen att leva med men glad så klart om det går att på ett så enkelt sätt få bort dessa lila detaljer på benen? Visste du att det går att få bort de? Har du provat att bli av med dina för jag är väl inte den enda att ha dessa? =)

IMG_2165

Det medlet som sprutas in innehåller även bedövningsmedel så behandlingen är snabb och nästan smärtfri, som små myggbett var nog känslan.

Frös lite på fötterna så därav sockar kvar =) Tänkte inte bild direkt =)

IMG_2166

Om en månad skall jag tillbaka för att behandla området ytterligare en gång …

IMG_2172

Närbilder på hud är inte direkt det man gärna tittar på =) men så här såg det ut direkt efteråt … Skall självklart berätta om någon skillnad syns redan efter ett tillfälle men glad för det man kan göra …

Berätta gärna om du har någon erfarenhet om detta då jag är nyfiken <3

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Michela CastellariJessica Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jessica
Guest
Jessica

Hej! Jag blev nyfiken på det du har gjort ang ytliga blodkärl. Jag har en del sådana så klart. Undrar vad det kostar att behandla det som du gjort?
Mvh Jessica