Två fantastiska drinkar i solen …

Buonasera till mina läsare!

Gissa vad vi har gjort idag? Åker man med Nicole Castellari så är det bara en sak som gäller … Vara vid poolen, bada och njuta av livet på detta väldigt enkla sätt… Har min dotter varit ett djur vid tidigare liv så var hon definitivt en fisk och alla som känner henne vet att hon kan ligga i en pool i flera timmar …

Min dotter i dykar utrustning =)
DSC_0026
DSC_0037
Jag hade lovat henne en drink, utan alkohool så klart så vi gick till baren vid poolen och hennes enda önskan var färgen på den: ljusrosa =)

Han som skulle göra drinken har kommit fram till mig vid några tidiga tillfällen och sagt att jag är en mycket trevlig ”lady” då jag är nog väldigt artig i min framtoning och försöker alltid hälsa eller nicka till alla … That´s me =)

Har förstått att han ha haft/har ett gott öga till mig men Nicole, jag och några andra som såg detta kunde inte annat än att le när den enkla rosa drinken förvandlades till dessa två skapelser =)
DSC_0040
Ananes var till mig och den innehöll så klart en drink …
DSC_0041
… och denna rosa drinken med ett hjärta var till lillan …
DSC_0042
Drinken var helt ok men mest var det ögat som blev bejakad <3
DSC_0043
Nöjda med denna drink paus som blev lite mer än det vi trodde gick vi tillbaka till solstolarna där vi låg fram till 17 tiden…

Skall snart skriva ett inlägg om kvällen i Gamla Stan <3

 

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Michela CastellariNettan Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Nettan
Guest
Nettan

Hej

Ohh vad jag drömmer mej bort när jag ser utlandsfoton….Du kunde stoppat ner mej i väskan haha….Wow vilken ananasdrink du fick och rosa och fin drink Nicole fick med hjärtan på…Du är värd att få extra, du är snäll, snygg och har empati och verkar rolig…
Ser framemot fler fina foton från er semester
Kram Nettan