Brasilien & Barca …

Jag älskar känslan att denna söndag morgon redan hunnit vara på jobbet i två timmar för att packa alla ordrar som kommit igår och idag, fixat fraktsedlarna till paketen, lagt ut ytterligare en av våra nya tishor från Happiness som kom i fredags, slängt sopor, tittat färdigt på en film som jag påbörjade igår, börjat damma och varit ute med Knut.

Detta trots att klockan är bara 11.30 en söndag. Ogillar nämligen känslan (ibland) att ligga efter, speciellt idag när jag blir hämtad för att åka till Varberg och mysa med havet som utsikt och med bland annat fotbollen som underhållning… Bland annat ja =)

Såg du matchen igår? Brasilien- Chile och även om jag hade även blivit glad om Chile vunnit så ville jag först och främst att Brasilien skulle gå vidare, mycket för att de är där denna VM spelas och för den pressen som de har på sig.

När matchen skulle avgöras på straffar så kunde jag knappast sitta stilla och när Neymar som bara är 22 år skulle sätta den avgörande och sista straffen (Brasilien och Chile var då lika) så tänkte jag att större stress kunde inte denna kille ha på sig. VM i sitt hemland och sista straffen. När han gick fram och tog lite märkliga steg tänkte jag ”nej nej” men så satte han den och en hel nation som hade hållit andan kunde nu andas ut.

Den här killen hade räddat folkfesten som nu kan få fortsätta.
neymar.v1401828189
Idag är det Neymar och målvakten Julio Cesar som är de stora hjältarna i tidningarna och med tanke på vad Julio Cesar fick gå igenom förra VM så känns det som en liten skön ”revenge” för honom.

Genom att ha räddat två straffar är Brasilien kvar i denna VM som har sett de flesta fotbollsländerna åka ur turneringen på ett tidigt stadie. Ibland hyllas de och ibland hängs de ut, märkligt att vi människor är så snabba på att hissa eller dissa när någon ändå troligtvis gör sitt bästa.
269290_heroa
Som de flesta andra håller väl även jag på Brasilien men har även några andra favoriter som jag inte blir allt för ledsen om de vinner.
923347_536585446379546_924856343_n
Som jag skrev längst upp så har vi nu fått in Barca tishan till butiken och webbshopen, denna coola tishan finner du HÄR. Den tog slut snabbt förra gången vi hade den inne så tror att många har väntat på den nu <3
IMG_9046
Nu längtar jag till middag och fotboll i Varberg …

Regnet har börjat falla igen och erkänner att jag älskar det … åtminstone i ett par dagar <3

4 thoughts on “Brasilien & Barca …

 1. Hej

  Visst är det härligt när man hinner göra mycket och få undan, ändå tror man att klockan är mer…Sen kan man njuta att ha mycket tid över till vad som…

  Fotbollen har jag inte hängt med på, förutom när det kommer på sporten efter nyhetssändningen är osv

  Nu funderar jag på vad jag ska ha för outfit till jobbet imorgon
  Kram Nettan

 2. Hej
  Vill sååå ha en pälsmössa !! Har hittat bilder med dig med en sådan. Har ni i butik eller tar ni hem??? Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *