Att tänka fram …

Trots att man skall leva i nuet har vi människor en benägenhet att tänka mer på morgondagen än på dagen som är ibland. Idag gör jag mig lite skyldig till detta då jag tittar på de underbara höst/vinterjackor som kommer nu efter sommaren.

Bilden nedan är dock ingen av dem men än ”gammal” som jag tyckte var så fin i nyanserna. De som kommer är självklart snyggare för inte försämrar vi oss gällande inköpen =)
IMGP8351
Var och tittade in på Mariella Inredningar som nu har 50% REA på bland annat Lexington & Kartell. Mycket fint för dig som bor i närheten … Skall boka tid med Amanda som äger butiken med sin duktiga mamma för att bestämma tapeter till vardagsrummet. Behöver helt enkelt någon som pushar mig till ett val vilket är väldigt ovanligt då jag är snabb i mina beslut =)

Kram så länge …

4
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Michela CastellarigabbeGeorge Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
George
Guest
George

Fin bild på dig :) kram G

gabbe
Guest
gabbe

snygg som alltid vackrast p