Dagens inköp i Helsingborg & Köpenhamn …

Precis hemkommen genom dörren och trött då att åka hem känns alltid så mycket längre av någon märklig anledning. Troligtvis är den enkla anledningen att man just vill komma hem =)

Idag gick jag upp vid 530 för att kl. 7 möta upp Jessica och bege oss till Helsingborg och då till Firas Showroom där även Linda från Please fanns på plats. Väl framme blev vi bjudna på god frukost i deras underbara lokaler.
DSC_0004_2
DSC_0009_2
Här de Please vi beställde till april/maj: två denim tvättar: en väldigt mörk utan slitningar som vi aldrig har haft och som är mer tålig då den inte är stentvättad, en ljus somrig denim som är ursnygg men så klart även kritvita och en lite ljus beige/rosa som vi alla fastnade för. Till dessa fyra även shortsen i den ljusa denim tvätten.
DSC_0015_2
Från Fira beställde vi underbara blusar som den på bild men dessa …
IMG_0965
… kommer först i augusti för nu skall vi först vänta ut alla snygga blusar och klänningar som kommer till våren/sommaren. Då vi var på inköp hos Gunilla och Lotta på Fira så hade jag så klart på mig favoriten Cia blusen och jeansen från Please i Usual denim. Blusen finner du HÄR och jeansen HÄR
IMG_0967
Efter ett par timmar var vi klara för att säga adjö till alla dessa tre underbara kvinnor och köra vidare till Köpenhamn. Först sa jag dock även adjö till Gunillas och Lottas hundar som liksom Knut får också följa med till mattes jobb. Tyckte att Texas och jag hade liknande ögon =)
IMG_0993
DSC_0023_2
Då Jessica och jag har en viss benägenhet att komma bort, tappa bort eller allt vad man kan tänka sig fotade jag ingång/utgång där bilen stod parkerad … För säkerhetens skull =)
IMG_0995
Vi var först in i tax freen då vi letade efter de underbara cider vi har sett i leopard mönster. Tyvärr fanns de inte på båten men Jessica köpte en liten Alla Hjärtans Dag present till sin Jesper =)
IMG_0996
Från båten körde vi mot Tivoli för att sedan ta oss till det stora Showroomet där många italienska märken finns representerade och där vi köpte Cycle och Philippe Model för hösten/vintern.

DSC_0025_2
DSC_0030_2
DSC_0031_2
Lite hungriga gick vi och satte oss på en liten restaurang/kafé och åt en god ceasar sallad innan hemfärden.
DSC_0035_2
DSC_0036_2
Mysigt att bara sitta ner en stund efter att ha planerat vad som skall komma in till butiken om sex månader =)
DSC_0037_2
Jessica hade på sig den underbara tröjan från Love Forever som du finner HÄR. Jeansen jag har på mig på den bilden i webshopen är ursnygga och från Please. De finner du också i webshopen under ”underdelar”.
DSC_0044_2
Mätta och belåtna tog vi oss till bilen och skulle köra mot Helsingör men efter att Jessica förklarade för mig att vi inte kunde köra tillbaka där vi kom ifrån (då det inte går i Köpenhamn =) körde vi mot Malmö för att upptäcka att Malmö och Helsingborg skylten är inte detsamma =)

Helt plötsligt insåg vi att vi var på väg mot bron men vi var lite tveksamma då det var ändå en lång tunnel som mötte oss först. ”Jessica, på tv har jag nog sett en bro och inte en tunnel som går mellan länderna” och Jessica instämde. Blondin konversation när man är trött och inte riktigt vet vad man pratar om.

Äntligen kom dock bron. Halleluja och så skrattade vi glatt över oss själva.
DSC_0050_2Äntligen hemma efter en bra inköpsdag. Nu skall jag gå och ta en varm och skön dusch, byta om till pyjamas för det älskar jag och så skall jag överraska en vän som bor i NY =)

12 thoughts on “Dagens inköp i Helsingborg & Köpenhamn …

  1. Hej

    Ni verkar ha haft en bra köpresa och trevlig….Oj,oj pleasebrallorna dom vita och mörka föll jag för…Och jag längtar efter toppen från Valerie som du visade för ett tag sedan, tro den skulle komma under våren eller sommar..Blusen från Fira är så söt och färgen rosa det gillar jag….Du och Jessica är så fina på alla bilder..
    Ha en bra dag
    Kram Nettan

  2. Låter som ni haft en mysig dag!!
    Så härligt att se alla era fina kläder. Väntar bara å att plånboken ska tillåta fler klädinköp ;-)
    Är så förtjust i Cia blusen. Vilken storlek använder du? Förstod att de var lite små i storleken???
    Kram

  3. Åh va härliga ni är :)!
    Underbart att du bjuder på dig själv med era kommentarer i bilen :).
    Ser verkligen fram emot era nyheter på webben :)!
    Ha en fin dag!!
    Kram <3

  4. Är född i Helsingborg – uuunderbar sommarstad :)

    Tänkte bara fråga om jag missat om du dragit någon vinnare i tävlingen du skrev om den 28/1?? T-shirten med två händer på framsidan….

    Kanske jag missat bara..?

    Stor kram!

    1. Vinnaren står på något av tidigare inläggen, längst ner på en av dem … Minns dessvärre inte namnet nu men det var en kvinna …
      Ja, fantastisk stad även nu på vintertid =)

  5. Hejsan! Måste bara fråga vilken storlek har Jessica i den gråa tröjan? Jag tycker den ser så fin ut:) Om jag oftas är en 36 eller small vad tar jag här då? Jag har inte stor byst.. Den rosa som kom upp idag oxå var fin, vilken storlek tar jag i den? Kramizar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *